Risavika havn - fremtidens havn

Risavika Havn – mer gods fra vei til sjø!

Risavika havn - fremtidens havn

Risavika Havn - 10 år med smart logistikk i en fremtidsrettet havn!

Risavika havn - fremtidens havn

Risavika Havn – 10 år med miljøvennlig alternativ!

Risavika havn - fremtidens havn

Risavika Havn ligger ved Norges oljehovedstad, Stavanger, og er et regionalt, nasjonalt og internasjonalt logistikknutepunkt

Westport

Logistikk er effektiv flyt. Vi har fokus på å gjøre de riktige tingene på riktig måte i vår del av verdikjeden. Våre it systemer er topp moderne, og legger opp til en sømløs samhandling med våre kunder. Her er informasjonsdeling nøkkelen til kostnadseffektive prosesser i hele kjeden.

Containere
I Westport har vi alle fasiliteter samlet for betjening av all containertrafikk døgnet rundt, året rundt. Effektive fasiliteter for lossing og lasting av containere i havna.

Prosjektlaster

Vår havn er utmerket for lossing og lasting av prosjektlaster og tungløft last. Egen havnekran som løfter over 100 tonn. Kai og lagringsareal med stor kapasitet.

Stykkgods

Westport sitt utvalgte mannskap har mange års erfaring med håndtering av alle former for stykkgods. Gods losset eller lastet over sideport, via ro-ro eller fra container. Våre medarbeidere har all den kompetanse og fasiliteter tilgjengelig som dere etterspør for håndtering og lagring.

Lagring inne
Vi har god kapasitet for både temperert og u-temperert lagring innendørs i topp moderne lagerhaller.
Westport har tollager bevilling og eget tollager.

Lagring ute
Westport har stor tilgang på arealer til varierte formål. Beregnet for mottak av gods og last fra linjetrafikk og prosjektaktivitet. Alt areal ved Westports terminal har belegningsstein i betong med normal kapasitet på 10 tonn last per kvadratmeter. Enkelte områder har opp mot 70 tonn per kvadratmeter. Lagring på terminalen er innenfor ISPS område, sikret med inngjerding og kameraovervåking.

Smart Terminal
Westport har utviklet sitt eget terminal operativsystem kalt Smart Terminal. Dette gis oss full kontroll over all aktivitet i havnen og øker effektiviteten. Systemet kan integreres mot kundenes it-løsninger.

Smart Gate
Vi er stolte av å være den første havneterminalen i Norge til å innstallere Smart Gate, som øker omløpshastigheten i havnen og sikrer full kontroll og dokumentasjon over all last som kjøres inn og ut av terminalområdet.

Med sentral beliggenhet, store arealer tilgjengelig og moderne teknologi, skal Westport være det opplagte valg for din aktivitet. Om det gjelder godstransport via skip og sjø, eller annen tilrettelagt virksomhet for den maritime næringsklynge.

Westport ønsker et samarbeid med alle aktører som har behov for våre tjenester på havna. Forhåpentligvis så er du vår neste kunde og samarbeidspartner!

Med vennlig hilsen
Kurt Ommundsen
Adm. Direktør i Westport AS

Aktuelt

SJØLOGISTIKKONFERANSEN 2018

Publisert: 16.08.2018

Havnevesenet kjøper Risavika ett år før tiden

Publisert: 24.08.2018

Sjølogistikk konferanse 2018

Publisert: 21.06.2018

MS Kvitbjørn

Publisert: 13.06.2018
Risavika Havn AS | Kontinentalveien 31, 4056 Tananger | Epost: post@risavika.no | Telefon: +47 51 71 59 00
Design + CMS NetPower
Risavika Havn AS
Kontinentalveien 31, 4056 Tananger
Telefon: +47 51 71 59 00